Je merk vanuit
een digitaal standpunt

webdesign - online merkbekendheid
We bekijken je merk vanuit een uniek standpunt en bouwen een website afgestemd op jouw noden, mét kennis van zaken.


Creativiteit geeft je
website een sterk karakter 

creatieve invalshoek - sterke identiteit
Voordat we aan je website beginnen, brainstormen we over unieke invalshoeken om je online identiteit een eigen touch te geven.

Je website
op elk apparaat,
overal.

Responsive voor elke gebruiker

Wist je dat gemiddeld 60% van je gebruikers een website via een smartphone bezoekt? Wij zorgen dat ook die ervaring goed verloopt.

Applicaties voor complexere projecten

Doe je een campagne en heb je een (web)applicatie nodig? Of ben je een startup en heb je hulp nodig bij het design van je merk applicatie? Wij helpen je doorheen de weg!

Samen naar
een goed resultaat

Weet waar je eindigt

Je online aanwezigheid is belangrijk en je wil vooral een goed eindresultaat. We nemen je mee in ons maakproces zodat je weet wat je staat te wachten.

Elk project op maat van je noden

Of je nu een simpele website nodig hebt om je zaak op te starten, of een volledige custom website met alles erop en eraan. Van gebruikerstest tot implementatie, we zijn voorbereid op elke stap.

Data voor meer inzicht

Tools om je gebruiker te analyseren

Je website of applicatie staat online, wat nu? Je kan ervoor kiezen om tools (zoals google analytics, heatmaps, meta data, etc) te laten installeren die het je gemakkelijker maken om je gebruikers te tracken en je website hoger te laten scoren in google ranking.

Call me maybe

+32 499 33 01 36
Hello@superserieus.be

Adreske

Oudaan 14
2000 Antwerpen
Belgium

Fokkietje

Jij trakteert een koffie, wij geven advies
Wil je weten hoe je je online profileert, waarom een website belangrijk is en wat je er op zet? Hoe je best start met een specifiek budget?
Vraag ons advies bij een koffie!